Acasa / Contact / Despre Noi Contactati-ne la (+4)0720.022.222    

Politica de confidentialitate


PRIN ACCESAREA SI UTILIZAREA ACESTUI SITE VA DATI ACORDUL EXPLICIT CU URMATOARELE REGULI DE CONFIDENTIALITATE:

AIR TOURS este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, AIR TOURS fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.
AIR TOURS nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.
Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.
Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de AIR TOURS.
AIR TOURS nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

AIR TOURS colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens.
Colectarea datelor se face prin Formularul de contact.
Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre AIR TOURS.
Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de AIR TOURS.
Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de AIR TOURS pe acest site.
Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de PEGASUS AIR TOURS pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.
AIR TOURS nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul AIR TOURS.
Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica AIR TOURS de confidentialitate.
Faptul ca site-ul AIR TOURS contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca AIR TOURS sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.
Utilizatorul primeste mesaje tip e-mail de la AIR TOURS numai in urma completarii formularului de inregistrare.
AIR TOURS isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje.
Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.
Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul AIR TOURS.
In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul AIR TOURS.

AIR TOURS isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.


Web Design & Hosting by Hostico